Linux İçin En İyi 3 Video Düzenleme Programı

1. Kdenlive
  Parrot Os'da ve diğer linux dağıtımlarında, profesyonel özelliklere sahip bir açık kaynak  arayanların Kdenlive uygulamasını denemeleri gerekir. Linux üzerinde güzel ve  kaliteli videolar yapmak isteyen  geliştirilmiş bir video düzenleme programıdır.

Parrot Security TR

  Uygulamanın özellikleri içinde, kullanıcıların kendi 2B başlıklarını hazırlamalarını elde eden bir başlık üreticisi, yer paylaşımı, izleme, yeşil ekran desteği, donanım soruşturma aygıtı desteği, anahtar çerçeve etkinliği desteği / hareket seyretme, ses düzenleme efektleri şeklinde onlarca özel efekt özellikleri ve indirilebilir özel efektlerin olduğu bir video düzenleme programıdır.
Ve bu uygulamayı uygulamayı kurmak çok basit bir işlemdir. Sadece terminale bu kodu yazıyoruz:
sudo apt-get install kdenlive
2. OpenShot
  OpenShot, “basit, ücretsiz ve kullanıcı deneyimini düşünen” bir video düzenleyicisidir. Özellikle YouTube için basit videolar yapmak isteyen herkes için oluşturulmuştur. Final Cut, Premiere yada hatta Kdenlive  ile aynı düzeyde değildir. Bunun yerine, OpenShot’u Linux’un iMovie’si gibi bir biçimde düşünün.

Parrot Security TR

  OpenShot özellikleri içinde basit bir kesme/trim aracı, animasyonlu başlıklar yapmak için destek, anahtar çerçeve düzenleme, video efektleri, ses dalga formları ve rahat klip manipülasyonuna izin veren çok ayrıntılı bir arayüzü bulunmaktadır.

  Video düzenleme mevzusunda yeniyseniz veya hızlı bir video hazırlamak istiyorsanız, OpenShot video editörünü kullanmayı düşünün.

  Ve bu uygulamayı uygulamayı kurmak çok basit bir işlemdir. Sadece terminale bu kodu yazıyoruz:
sudo apt-get install openshot
3. Pitivi
  Pitivi, Linux için güzel ve karışık bir kullanıcı arayüzü ile doğrusal olmayan bir video düzenleyicidir. Linux’taki bir çok video editörünün aksine, Pitivi video editörü, kullanıcıların video projeleri üzerinde çalışırken her biri farklı kabiliyet setlerine haiz olduklarını dikkate alır. Sonuç olarak, kullanıcıya farklı süre çizelgesi görünümleri yoluyla proje zaman çizelgesini manipüle etmenin birçok farklı yolunu sunar.

Parrot Security TR

  Pitivi editörünün geliştiricileri, bir video düzenleyicisinin elastik ve verimli olması gerektiğine inanmaktadır. Kullanıcılar basitve kolay görünümlerden tecrübeli kullanıcıların projeleri için daha ince düzenlemeler yapmalarını sağlayan karışık bir mod seçebilir. Kullanıcılar, yüzlerce animasyonlu efekt, geçiş ve filtreye, proje zaman çizelgesinde muhteşem görünümlü ses dalga formlarına ve çok sayıda farklı video ve ses kodlarını destekleyen bir vakit çizelgesine erişebiliyorlar.

  Ve bu uygulamayı uygulamayı kurmak çok basit bir işlemdir. Sadece terminale bu kodu yazıyoruz:
sudo apt-get install pitivi

1 yorum: